Menu

074 - 357 53 85 info@limakunststofkozijnen.nl

 • slidebg1
  PRODUCTIE KOZIJNEN
  IN EIGEN BEHEER
  Altijd op maat.
 • slidebg1
  Bouwkundig advies
  Een passende oplossing
  Creatief & Professioneel
 • 3dbg
  Lima Denkt mee!
  Lima beperkt zich niet tot de levering en
  montage van kunststof kozijnen alleen.
  Al in het voortraject denkt Lima mee en
  geeft op verzoek technisch en bouwkundig advies.

Kunststof kozijnen

Lima levert en monteert kunststof kozijnen voor nieuwbouw, uitbouw en renovatie voor particulier en bedrijf.

Kunststof (voor-)deuren

Kunststof (tuin-)deuren

Kunststof voordeuren zijn verkrijgbaar in vele vormen en kleuren. Een eigen architectonisch ontwerp is voor ons geen probleem maar een uitdaging!

Schuifpuien en serres

Erkers en schuifpuien

Lima Kunststof Kozijnen levert kunststof erkers en schuifpuien die in overeenstemming zijn met het karakter van uw woning.Over Lima Kunststof Kozijnen

Wij leveren zowel aan particuliere klanten als bedrijven, zowel nieuwbouw als renovatie en in een straal van 50 km rond Haaksbergen.

We zijn met name actief in de omgeving Twente en de Achterhoek. Hierdoor kunnen we persoonlijke aandacht en begeleiding realiseren.

De regio's waar wij het meest plaatsen zijn: Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal, Goor, Neede, Eibergen, Boekelo, Groenlo en Rijssen.

Maatwerk

Alle kunststof kozijnen, deuren, (kiep-) schuifpuien, terrasdeuren en dakkapellen worden door ons op maat gemaakt. Wij doen dit in onze eigen productiehal in Duitsland waar uw wensen worden vertaald naar een kunststof kozijn op maat.

Elk product wordt aan de hand van de individuele eisen van de klant vervaardigd en is daarmee een uniek product.Standaard kozijnmaten bestaan niet!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk geldt dat voor de kunststof kozijnen die onder KOMO-keur worden geproduceerd maar zeer zeker ook bij de montage hiervan.

Garantie

Wij staan voor de volle 100% achter onze producten en onze werkwijze. Lima Kunststof Kozijnen geeft daarom

10 jaar garantie

op onze kunststof kozijnen, isolatieglas en montage en vijf jaar op het hang- en sluitwerk.

Lima denkt mee.

Lima beperkt zich niet tot de levering en montage van kunststof kozijnen alleen. Al in het voortraject denkt Lima mee en geeft op verzoek technisch en bouwkundig advies en voorziet naar wens in klein tekenwerk.

Alles om haar klant een passende doch geheel vrijbljvende offerte te bieden.

Ruime ervaring.

Als klant van Lima profiteer je van meer dan 20 jaar ervaring in de kunststof kozijnen die de meewerkende eigenaars inbrengen.

Lima staat voor vakmanschap en Twentse nuchterheid.

Deskundige begeleiding.

De eigenaar stelt zich persoonlijk op de hoogte van uw wensen, kan desgewenst vakkundig (bouw-)advies geven en is ook bij de montage van de kunststof kozijnen aanwezig.

Wat zeggen onze klanten

 • Alphons

  Lima levert prima kwaliteit, is creatief bij het ontwerpen van de kozijnen en denkt mee over de mogelijkheden. Ook de nazorg is uitstekend.

 • Dennis

  Uitstekende service, goede kwaliteit, snelle levering en montage, denkt goed mee met de klant over de beste oplossing en mogelijkheden.

 • Enschede

  Hoewel Lima niet altijd de goedkoopste is, is het de kwaliteit die bovenaan staat.

 • Patriek

  Wat ons zo aanspreekt in Lima is dat Linda en Martien nuchtere mensen zijn zichtbaar plezier hebben in hun werk. Ze zijn heel benaderbaar en denken graag met hun klanten mee. Dit zie ik dan ook terug in het resultaat waar we heel tevreden mee zijn.

Ons - Laatste nieuws

Nieuws en ontwikkelingen binnen Lima Kunststof Kozijnen. Altijd interessant, soms bijzonder. Over producten, subsidies en projecten.

Synego hefschuifdeuren

Synego hefschuifdeuren

29 maart 2017

U houdt van een open uitzicht op de natuur? U bent een zonaanbidder en wilt haar liefst altijd in huis halen? Dan bieden de SYNEGO hefschuifdeuren u ongekende mogelijkheden.

Geniet van het unieke panorama-effect en verander uw huis in een zonovergoten oase van welbehagen.

Verder lezen...
Inbraakwerend ventileren!

Inbraakwerend ventileren!

27 maart 2017

De natuurlijke luchtverversing in de parallelafstelling zorgt voor een aantoonbaar gezonder ruimteklimaat. De bijzonderheid daarbij: in deze (open) stand wordt dezelfde inbraakveiligheid geboden als in de gesloten toestand van raam-inbraakwering

Verder lezen...

Onze partners

Lima Kunststof Kozijnen werkt ondermeer met: REHAU® kunststof kozijnprofielen, Keralit® gevelpanelen en SKG® gekeurd veiligheidsbeslag van Siegenia Aubi®.

 • Rehau profielen
 • Keralit gevelbekleding
 • Siegenia beslag

Van plan om te renoveren of verbouwen ?

Heeft u plannen om te renoveren, te verbouwen of nieuw te bouwen? Weet u wat kunststof kozijnen voor uw woning kunnen betekenen? Of misschien heeft u een bouwkundige vraag over de inpassing van kunststof kozijnen. Vul uw gegevens in en wij helpen u graag op weg.

10+7=